Labradoodle standaard fokker

The Ultimate Guide To Training & Caring For Labradoodles - Get Your Guide Today Amerikaanse Labradoodle fokker. Exporteert ook naar Nederland. Hondenfokker Wij zijn een kleinschaligefokker van de Medium en de Standaard Australianlabradoodle What Is a Standard Labradoodle? There's really no dog quite like a multi-generational Australian Labradoodle . In all our years as dog lovers and dog breeders , no breed has captured our hearts like Labradoodles

Labradoodle standaard. Weet iemand een betrouwbaar adres/fokker waar ik kan informeren over labradoodle maar standaard maat ! Is de grote maat doodl Labradoodle fokker Omdat ik wekelijks in het ziekenhuis zie hoe bijzonder een labradoodle is, qua intelligentie en hoe goed deze aanvoelen wat wel en niet kan bij een kind, heb ik samen met mijn echtgenoot besloten om met dit ras te gaan fokken Inmiddels hebben wij sinds december 2010 onze Bonny verwelkomd en met haar hebben we inmiddels in de zomer van 2012 ons eerste nestje Australian Labradoodles gefokt. Bonny is ook een standaard teefje en ze is zo ontzettend lief en aanhankelijk dat we haar als koosnaam 'Bonbonneke' noemen De Australian Labradoodle is het resultaat van de zoektocht naar een allergievriendelijke geleidehond, welke sinds het begin van de 70-er jaren gefokt wordt. Wally Cochran was de eerste die ging fokken met een Labrador en een standaard Poedel en gaf het resultaat de naam Labradoodle

Wij zijn een kleinschalige Fokker van de Medium en Standaard Australian Labradoodle. Een Australian Labradoodle is een fijne familie hond, ze zijn zeer intelligent,sociaal, komisch en vrolijk. Ze zijn makkelijk te trainen en erg geschikt voor mensen met allergieën en speciale behoeften Fokker van Australische Labradoodle, allergievriendelijke hond, geschikt als hulphond en als therapiehond. Kindvriendelijk en niet verharend Ik maak gebruik van gastgezinnen. Sommige van mijn Australian Labradoodles wonen bij lieve mensen en zijn gewoon hun huishond. Ik vind dit ideaal omdat alle honden daardoor alle liefde en aandacht krijgen die ze verdienen. Mijn doel als Australian Labradoodle fokker is om gezonde, lieve en mooie Australian Labradoodles te fokken Na veel informatie te hebben gelezen over de Labradoodle hebben we de stap genomen om in contact te komen met een fokker van dit ras. Standaard. Vacht : Fleece..

Labradoodle Care Guide - Easy Labradoodle Trainin

Cymbrogi Labradoodles Freonskip Australian Labradoodles Of Yakob's Son Australian Labradoodles . Overige Nederlandse en Vlaamse fokkers Arnhemse Doodles Australian Labradoodle Brabant Boer Doodles De Hoop Doodles Dazzling Labradoodles Dinkeldoodles Dog Sweet Dog Dog's Paradise Labradoodles De ALAEU is een Europese vereniging van fokkers van Australian Labradoodles die zichzelf tot doel stellen Australian Labradoodles te fokken met de best mogelijke geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het welzijn van de hond (jong en oud) staat daarbij voorop en het contact met de klant getuigt van deskundigheid en professionaliteit AANGESLOTEN FOKKERS. Op onderstaande lijst vindt u de fokkers die zijn aangesloten bij de Australian Labradoodle Association Europe. Zij onderschrijven de gestelde regels en afspraken en streven hetzelfde doel na; het op verantwoorde wijze fokken van Australian Labradoodles Amazing Labradoodles is een Nederlandse Australian Labradoodle fokker met onze aandacht gericht op Australian Labradoodles in het medium formaat

Labradoodle kennels in Nederland - Doggo

 • i size Australian labradoodle, als de kleine, gemiddelde als grote medium size Australian labradoodle en heel af en toe een kleine standaard labradoodle. Wij fokken voornamelijk labradoodles met curly fleece en fleece vachten, uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor honden
 • Welkom bij de Annahoeve, fokker van Australian Labradoodles. De Australian Labradoodle Standaard; 53-63 cm. Gewicht 23-30 kilo . De vacht
 • Behalve het aanleren van de standaard commando's als zit, lig en af richt Piet zich vooral op de problemen die kunnen ontstaan bij een labradoodle en laat je vervolgens zien hoe je op een positieve manier het gedrag van de hond kan veranderen
 • De Australian Labradoodle geboren in de Verenigde Staten (Lab Poedel Cocker Spaniel) en de Amerikaanse of Multigen Labradoodle (Poedel / Lab Only In the Cross). In 1997 werd de allereerste Australian Labradoodle Breed Standard geschreven die deze doelstellingen. De Australian Labradoodle bestond oorspronkelijk uit 6 verschillende rassen
 • i, medium en standaard. De Labradoodle
 • imaal 53 centimeter en maximaal 63 centimeter. Naar de fokker. Natuurlijk heeft niet iedere fokker een zwarte Labradoodle. Dit is afhankelijk van de kruising
 • Ja, waarom zou u kiezen voor een Australian Labradoodle pup die bij Citydoodles vandaan komt? Die vraag wordt natuurlijk vaak en terecht gesteld. Ik kan natuurlijk nooit beoordelen waarom u voor een pup bij een bepaalde fokker kiest. Dat is voor iedereen een persoonlijke afweging

What Is a Standard Labradoodle? Uptown Puppie

 • Sandy is net als Lola een standaard en als ze enthousiast is merk je dat wel, maar over het algemeen is ze rustig, altijd vrolijk en sociaal naar alles en iedereen. Ook Sandy heeft zeer goede heupen, haar Pennhipscore ligt boven de 90%, wereldwijd, hetgeen betekent dat zij ruim 90% van alle andere fok-labradoodles achter zich laat als het gaat.
 • Starline Labradoodles is een kennel waar de orginele Australian Labradoodle met zorg en liefde wordt gefokt met als doelstelling: gezondheid , allergievriendelijke vachten en vriendelijk, lief en aanhankelijk karakter . Kortom een echte gezinshond, maar wel een consequente en liefdevolle opvoeding nodig want ze zijn uitermate slim
 • Welkom. Ons paradijs voor Labradoodles Du'Jarcasîle bestaat al sinds 1985. De mooiste Labradoodles worden er met trots gefokt en er word bij het fokken dan ook zeer nauwkeurig geselecteerd op karakter en schoonheid
 • Australian Labradoodles. Van de Annahoeve. Welkom bij de Annahoeve, fokker van Australian Labradoodles. pup-informatie. de Annahoeve. Carolien van Beek. al.annahoeve.
 • Kyra is een rustige lieve dame die heel graag bij je wil zijn. Ze is een hondje die echt een maatje voor iemand kan zijn en ervan kan genieten om simpelweg heerlijk bij je te liggen
 • Te koop sheepadoodle puppy's. Een kruising van een Old English Sheepdog, Bobtail, en een Labradoodle. De moeder, Bobtail, is met stamboom. De vader, Labradoodle, is met stamboom l 14 Februari mogen ze uitvliegen. Reu verkocht, teef gereserveerd. Ontwormd..

Wij fokken Australian Labradoodles, waarbij gezondheid en karakter voorop staan Australian Labradoodles staan bekend om hun hypoallergene, zachte vacht en bovenal om hun vriendelijke karakter. Om dit te behouden stellen fokkers van de Labradoodle dan ook strenge eisen aan de lieve karaktereigenschappen, als ook de gezondheid van hun fokhonden, welke jaarlijks getest worden om erfelijke aandoeningen uit te sluiten

Labradoodle standaard HondenForum - hondenpage

 1. Happy Labradoodles: Fokker van Australian Labradoodles
 2. Labradoodlemanie - Wie zijn wi
 3. Ras beschrijving - Fokker Australian Labradoodle Pups
 4. Labradoodle fokkers Honden Pag
 5. Australian Labradoodle Puppy'
 6. Gooische Doodles, fokker van Australian Labradoodles

Video: Over ons - dreamdoodles

Australian Labradoodle Club Nederlan

 • Home - ALAE
 • Aangesloten fokkers - ALAE
 • www.amazinglabradoodles.com - Hom
 • Home Dog's Paradise Labradoodle
 • de labradoodle
 • Labradoodle Pu

Australian Labradoodle - Australian Labradoolde pup fokker

 1. Leer de labradoodle mini kennen - Labradoodle Informati
 2. De Labradoodle met zwarte vach
 3. Labradoodle Hom
 4. Australian Labradoodle fokkers - Fokker van Australische
 5. Onze labradoodle teven - Happy Labradoodles: Fokker van

Starline Australian Labradoodles WELKO

 • Labradoodle Labradoodles Du Jarcasil
 • puppies - australianlabradoodles
 • Australian Labradoodle
 • Puppyplaats.nl - Labradoodle pups aangebode
 • Miracle Doodles, fokker van Australian Labradoodles
 • Over ons - SUPERDOODLE

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *