Hofsteenge rolde voorverkoop

Welkom op de website van ons familiebedrijf dat traditiegetrouw voorop loopt in gastvrijheid en die tot ver buiten Rolde een behoorlijke populariteit geniet Horeca Hofsteenge - Hoofdstraat 23, 9451 BA Rolde Kaarten kosten in de voorverkoop € 8,00 en zijn vooraf verkrijgbaar aan de bar in het voorcafé Eerste en tweede kerstdag organiseert Horeca Hofsteenge Kerst vier je bij Horeca Hofsteenge in Rolde. aldus de familie Hofsteenge. Kaarten in de voorverkoop.

Vanaf morgen zijn de kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar voor de evenementen met de Get your tickets @ Café Hofsteenge aan de Hoofdstraat 23 in Rolde DJ Paul Elstak in Rolde, Horeca Hofsteenge, zondag, 10. september 2017 - Voorverkoop €10 Minimum leeftijd 18+ !!! VOL = VOL Let op! Evenement begint om 21:00 uur Contactgegevens, kaart en routebeschrijving, contactformulier, openingstijden, diensten, beoordelingen, foto's, video's en aankondigingen van Horeca Hofsteenge, Café.

Horeca Hofsteenge - Het gezelligste adres in Rolde

 1. Vangrail + DJ Danny Blom in Rolde, Horeca Hofsteenge, maandag, 25. december 2017 - Voorverkoop € 8,- Aan de deur €10,- 16+ EVENT Legitimatie Verplicht !!
 2. Aanmelden voorverkoop via www.singleparty.grolloo.nl. Café Restaurant Hofsteenge Grolloo Hoofdstraat 11 9444 PA Grolloo. T 0592 501226 E info@hofsteengegrolloo.n
 3. m.m.v. DJ Danny Blom! Kaarten verkrijgbaar aan de kassa of in de voorverkoop. Tijd (Zaterdag) 22:00. Locatie. Hofsteenge Rolde. Hoofdstraat 2
 4. Horeca Hofsteenge, Rolde. 1.193 vind-ik-leuks · 1.277 waren hier. Caf
 5. Stationskoffiehuis Rolde. Deze site is nog steeds Under construction Wij hopen zo spoedig mogelijk meer informatie te plaatse

Café restaurant Hofsteenge bestaat vanaf 1 mei 2017, 126 jaar en was toentertijd ook het stamcafé van de bandleden van Cuby and the Blizzards The Rock Nights Rolde A Tribute to all Rocklegends, Horeca Hofsteenge, Hoofdstraat 23, Rolde, Netherlands. Sat Oct 07 2017 at 09:00 pm, Bestel nu kaarten!!OLD School. HORECA HOFSTEENGE ROLDE 20 APRIL VANGRAIL / DJ Danny Blom 21 APRIL MOOIWARK / DJ Aanvang 22:00 uur Voorverkoop € 8 Zaal € 10,00 VANAF 16 JAA Een spectaculaire rockshow in Horeca Hofsteenge Rolde. Classic rock - Glamrock 80's Tickets voorverkoop 7,50 - Aan de kassa 10,00 Hier was ik . foto.

Bij restaurant Hofsteenge in Grolloo eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer op TheFork (voorheen IENS) Horeca Hofsteenge. Hoofdstraat 23, Rolde, 9451, Netherlands . Share. Add events to your calendar × Add events to. Mooi Wark + DJ Danny Blom dans Rolde, Horeca Hofsteenge, samedi, 09. septembre 2017 - Voorverkoop €8,- Aan de zaal €10,- VOL=VOL Minimum Leeftijd: 16 jaar

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Hofsteenge Café Restaurant Zalen in Rolde vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.nl

Restaurant-café Hofsteenge in Rolde staat in de steigers voor een grondige renovatie. Het familiebedrijf maakt zich klaar voor de nieuwe generatie Rolde - Gezellig esdorp midden in de gemeente Aa en Hunze, op zo'n 6 kilometer van Assen. Het is oorspronkelijk een esdorp en kent verschillende gezellige brinken

Themafeesten bij Horeca Hofsteenge Themafeesten bij Horeca Hofsteenge Geachte lezer, Horeca Hofsteenge te Rolde kent een breed aanbod themafeesten welke vanuit onze. Wij heten u graag welkom bij De Heeren Hofsteenge in Assen! Openingstijden. Maandag gesloten Dinsdag 10:00 - 23:00 Woensdag 10:00 - 23:00 Donderdag 10:00 - 23:0

Horeca Hofsteenge - Startpagina Faceboo

 • Benieuwd naar Hofsteenge in Rolde, Drenthe? Lees klantervaringen, check foto's en prijzen, en vergelijk met unieke locaties in Rolde en omgeving
 • De openingstijden van alle vestigingen van Cafe Hofsteenge in Rolde vindt u op Openingstijden.com. De meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden
 • De beste restaurants in Rolde, Nederland. Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Rolde en zoek op prijs, Horeca Hofsteenge
 • Fraai en niet negatief, dat zeiden omwonenden van Hotel Erkelens in Rolde vanmiddag op de eerste schetsen die ze mochten zien van de nieuwe.
 • Café Restaurant Hofsteenge biedt u verschillende mogelijkheden. Niet alleen kunnen wij u verschillende zalen ter beschikking stellen maar ook hebben wij diverse.
 • Vangrail + DJ Danny Blom im Rolde, Horeca Hofsteenge, Montag, 25. Dezember 2017 - Voorverkoop € 8,- Aan de deur €10,- 16+ EVENT Legitimatie Verplicht !!

Kaarten kosten in de voorverkoop € 8,00 en zijn vooraf verkrijgbaar aan de bar in het voorcafé. bij Hofsteenge in Rolde. Ook DJ Danny Blom is deze avond aanwezig Het Grand Café Hofsteenge heeft deze week de deuren heropend. Dit na een verbouwing die begin februari was begonnen. Het roemruchte restaurant-café wilde. Mass Hysteria · 21 mei 1994, Hofsteenge, Rolde, Line-up: Crazy Ed, Delirium, Hardcor, Isaa HORECA HOFSTEENGE ROLDE 20 APRIL VANGRAIL / DJ Danny Blom 21 APRIL MOOIWARK / DJ Aanvang 22:00 uur Voorverkoop € 8 Zaal € 10,00 VANAF 16.. Café Hofsteenge Rolde. 13 apr. Jaarconcert. 19.30 uur. F/MSE. De Boerhoorn te Rolde: Gewijzigd 21-11-2018. Terug naar de inhou

Kerst vier je bij Horeca Hofsteenge in Rolde - Dit is Assen

Bij De Heeren Hofsteenge kunt u terecht voor lunch, diner, borrels en bites. Een jong en vernieuwend café restaurant in het hartje centrum van Assen Dit jubileum viert het koor met een extra concert op zaterdagavond 21 juni in zalencentrum Hofsteenge. Naast het Shantykoor Rolde treden deze avond ook het duo.

Horeca Hofsteenge, Rolde: Bekijk 19 onpartijdige beoordelingen van Horeca Hofsteenge, gewaardeerd als 4 van 5 bij TripAdvisor en als nr. 4 van 10 restaurants in Rolde. de entree is in de voorverkoop 15 euro en aan de kassa 17 Zaal Hofsteenge Rolde Total Drentse Poort Nieuw Buinen. Komende evenementen. 31 maart 2019 Hobby-, Crea. Hotel hofsteenge Rolde op Telefoonboek.nl - Naast een hotel hofsteenge vind je ook hotel, restaurant, veeteelt, boekhouder, bou Horeca Hofsteenge is gevestigd aan de doorgaande weg, midden in het mooie Drentse dorp Rolde, waar altijd iets te beleven is. Een familiebedrijf dat traditiegetrLees mee

Horeca Hofsteenge, Hoofdstraat 23, Rolde (2019

 1. Toneelvereniging Lust & Ijver Rolde houdt op zaterdagavond 9 februari haar jaarlijkse toneelavond in Zalencentrum Hofsteenge in Rolde. Dit jaar spelen ze het stuk.
 2. Alle Restaurants in Rolde per keuken met recensies en beoordelingen van gasten, foto's, menukaarten, adressen, telefoonnummers en openingstijden
 3. Café-Restaurant Hofsteenge in Rolde. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt
 4. Café Hofsteenge in Grolloo is het beste café van Drenthe. Dat blijkt uit de Misset Horeca Café Top 100
 5. Hofsteenge, Al sinds de jaren zestig een beroemd adres waar vele groten der Blues hebben gedronken, gegeten of gespeeld. Een fantastisch cafe / restaurant met een.
 6. Hofsteenge: 22.00 uur: Nacht van Rolde met Jannes, de band Fragment en Lesley Williams: Feesttent >Tickets : Dinsdag 11 september 2018 : 06.00 uur

HOFSTEENGE: Rolde : Rolde: Zoekopdracht beperken tot genealogieonline.nl/genealogie-familie-vuijk; Zoekopdracht beperken tot alle stambomen behalve. 1 resultaten voor Hofstede in Rolde vindt u in De Telefoongids. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.nl

DJ Paul Elstak evenement Rolde

Restaurant eetcafé Hofsteenge in Grolloo. Menukaarten, foto's, beoordelingen, openingstijden en meer.. Restaurants.nl, naar Hoofdstraat 15, Rolde. Hofsteenge in Grolloo. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en.

Café Restaurant Hofsteenge Grolloo Hoofdstraat 11 9444 PA Grolloo. T 0592 501226 E info@hofsteengegrolloo.n Restaurant ErkelenS: (H)Eerlijk eten in Rolde. Ons restaurant is gevestigd in een oude boerderij met een gastvrije historie: het pand is al sinds eind 1800 in gebruik. Horeca Hofsteenge, Rolde: See 19 unbiased reviews of Horeca Hofsteenge, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #4 of 10 restaurants in Rolde

Vanaf vrijdag 16 december 10.00 start de voorverkoop. Ook in de kleinere gelegenheden (o.a. hofsteenge/ cafe ensing)zie je de laatste jaren echt Stroomdalkapel en The Sweelsingers. 24 februari, CR Hofsteenge in GROLLOO. Böhmische blaaskapel en koor. Tips · Museumweken Voorverkoop: 0592 501226 Bas Luinge uit Rolde werd door de kandidaatstellingscommissie voorgedragen om de kar bij de verkiezingen te Marchien Hofsteenge - Rolde; Nienke Botterblo

1 resultaten voor Hofsteenge in Rolde vindt u in De Telefoongids. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.nl Alle informatie over Hofsteenge Grolloo bij elkaar. Hofsteenge concertagenda, ticket informatie, route naar Hofsteenge, foto's en nog veel meer Het Slam FM-feest zondagnacht in café Hofsteenge in Rolde leidde tot drie incidenten met dronken jongeren ROLDE - De gemeente Aa en Hunze, de politie en horecaondernemer Hofsteenge zijn extra alert tijdens de paasdagen in Rolde. Daar vindt de jaarlijkse.

6 jaren, 12 maanden geleden Binnenland Boerderijen in Rolde en Gieten afgebrand ROLDE/GIETEN - Twee oude boerderijen in Drenthe zijn in de nacht van zondag op maandag. Catering bestellen in Assen, Rolde, Smilde, Hoogersmilde of Hooghalen? Hapjes aan Huis serveert Partyservice van oa. Buffet, BBQ, Lunch en Tapas

Muziek festival evenement in Rolde. Voorverkoop 7,50 via www.rockonbookings.nl Aan de kassa 10,00. Adres & Locatie; Horeca Hofsteenge Hoofdstraat 23 9451BA Rolde Rolde Nederland: Site: horecahofsteenge.nl: Capaciteit: 2000: Overnachten Boek een overnachting in of in de buurt van Hofsteenge via Booking.com U zoekt de straat Hoofdstraat in Rolde - Drenthe. De gevonden resultaten van Hoofdstraat zijn in dit telefoonboek in Rolde, Drenthe. Om het telefoonnummer te zien.

Digg out details of Hofsteenge in Rolde with all reviews and rating Get directions, reviews and information for De Hofsteenge in Rolde, Café Hofsteenge - Rolde.com Café Hofsteenge Categorie : Eten en Drinken , Restaurants en Eetcafes. Horeca Hofsteenge. 1,398 likes · 6 talking about this · 1,397 were here. Caf Vergelijkbare zoekopdrachten voor restaurant rolde. indiaas restaurant rolde; restaurant hofsteenge rolde; restaurant erkelens rolde; hotel erkelens rolde restauran

Bij de voorverkoop geldt een reductie op de entreeprijs van € 2,50. Hoofdstraat 32 Rolde tel. 243330 * Van der Velde Boeken, Gedempte Singel 11 9401 JM Asse Wij maken alles vers en gebruiken veel biologische-, seizoen- en streekproducten. Ook welkom met allergie of dieet! Reserveer nu bij Restaurant Erkelen Waar: Zaal Hofsteenge te Rolde, Hoofdstraat 23, 9451 BA Kosten:. Café Hofsteenge - Restaurants, Gieten, 9451BA, Hoofdstraat 23, Nederland , Infobel.NL, Infobel.Com (TEL: Rolde Drenthe - Netherlands Geef telefoon wee Voorverkoop 8 Aan de zaal 10 VOL VOL Minimum Leeftijd 16 jaar . Sign-in Event in Rolde. Horeca Hofsteenge . Saturday 9 September 2017,.

Vangrail + DJ Danny Blom evenement Rolde

 • Café-Restaurant Hofsteenge in Grolloo. Bekijk de gegevens en reviews van slijterij Café-Restaurant Hofsteenge
 • J Hofsteenge kunt u vinden in Rolde, Drenthe, Nederlaand. Het adres van deze persoon is Hoofdstraat 23, Rolde 9451 BA. U kunt de persoon bereiken op het.
 • Hofsteenge, Grolloo: See 34 unbiased reviews of Hofsteenge, rated 4 of 5 on TripAdvisor

Aankomende Evenementen - Hofsteenge Grollo

Zaal Hofsteenge in Aa En Hunze - Feesten in Horeca Hofsteenge is een bijzondere ervaring, gekenmerkt door de warme atmosfeer die alle zalen, groot en klein uitstralen restaurant Hofsteenge. Huidige beoordeling restaurant Hofsteenge in 9451 BA Rolde : 3.3226 ; geef restaurant Hofsteenge. Op Hemelvaartsdag 9 mei treedt HowsaGoin! vanaf 16.00 tot 19.00 uur op in café Hofsteenge, Hoofdstraat 23, Rolde. Entree is gratis

Q-music the Party Natuurlijk Rolde

 • Horeca Hofsteenge, Rolde: See 17 unbiased reviews of Horeca Hofsteenge, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #3 of 9 restaurants in Rolde
 • 2019 vrijdag 5 april 20.00 uur café Ensing jaarconcert zaterdag 13 april 19.30 uur Hofsteenge Rolde gastoptreden bij de Roetloo Singers maandag 29 april 19.30 uur.
 • Op zaterdag 9 februari speelt toneelvereniging Lust & IJver in zalencentrum Hofsteenge te Rolde het toneelstuk: Bruin Café Dubbel D. Aanvang is 20:00, maar de zaal.
 • Speeldatum: zaterdag 21 juli Aanvang: 15.00 uur Locatie: Sportpark Boerbos te Rolde Competitie: Oefenwedstrij
 • Bert Hofsteenge nieuwe voorzitter VVD Aa en Hunze. 08 mei − Rolde 08-05-2018: Vanavond is tijdens de eerste ledenvergadering van.
 • V.O.F. Café-Restaurant Hofsteenge. Hoofdstraat 11 9444 PA Grolloo Nederland. Online aankoop van bedrijvenlijst. Uw prospectielijst aanmaken > Telefoon

Horeca Hofsteenge - Berichten Faceboo

Deurze 4 april 2015 algemene jaarvergadering. In de gezellige vergadering verteld afdeling Roden over de vorderingen van de Toogdag 2016. Hierop aansluitend kondigt. Inhoudsbeschrijving Klassefoto van de Mavo aan de Zuides te Rolde uit Ina Gommers, Jacob Spoelman, Sjouke de Boer, Cor Bakker en Jan Hofsteenge. Plaats Rolde. Vuurwerk Rolde Vuurwerk kopen in Rolde. Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Rolde bij Hubo Lubbers. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij.

Stationskoffiehuis Rolde, welkom op onze websit

Volg de N33 richting Veendam ,en neem afslag Rolde-Grolloo. Rechtsaf ,de N376 richting Grolloo , Schoonoord. Cafe Hofsteenge Hoofdstraat 11 9444 PA ,Grollo Explore historical records and family tree profiles about Roelofje Hofsteenge on MyHeritage, the world's family history network café, restaurant, bar, gerrie, vergaderen, kinderfeestje, receptie, personeelsfeest, Grolloo, Grollo, CR, horeca, buffetten, oplaadpunt, tourist informatio Alle informatie over Café Hofsteenge uit Rolde. Hoofdstraat 23 9451BA Rolde Professionele kunsthandel met een verzameling realistische schilderkunst uit het begin van de twintigste eeuw tot en met het heden

Hofsteenge Grolloo - Restaurant in Grolloo, Drenth

Eten bestellen in Rolde voor pizza, chinees, shoarma, friet en spare rib Lekker uit eten in Rolde? Ontdek de beste restaurants op TheFork (voorheen IENS), van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct In Rolde kunt u ook denken aan de locatie van Restaurant Hofsteenge, Hotel Erkelens of het Station Koffiehuis Personen uit Rolde Drenthe in de straat: Hoofdstraat. Zoek met telefoonboek +Adres in Rolde en vind contactgegevens zoals postadres, telefoon, E-mail of webpagina's.

The Rock Nights Rolde A Tribute to all Rocklegends at Horeca Hofsteenge

drimble.n Café-Restaurant Hofsteenge located in Rolde. Book a table, read reviews by guests, have a look at its address, directions, and restaurants nearby Bent u op zoek naar bedrijfsinformatie en de kredietwaardigheid van V.O.F. Cafe Hofsteenge, KvK nummer 04049227? Kijk op OpenCompanies.nl De OVVR is de Oranjevereniging uit Rolde die diverse festiviteiten organiseert waaronder de Paasmarkt, de Koningsdag en de Roldermarkt. Het laatste nieuws

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *