Restaurant raedthuys sint maartensdijk

Restaurant Het Raedthuys, Sint Maartensdijk - Restaurant

 • Restaurant Het Raedthuys, Sint Maartensdijk: See 60 unbiased reviews of Restaurant Het Raedthuys, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #1 of 3 restaurants in Sint Maartensdijk
 • Hotel Het Raedthuys. Sint-Maartensdijk. 0166 662 626 bellen Offerte aanvragen Routebeschrijving WhatsApp 0166 662 626 0166 662 626 bericht sturen Contact Tafel.
 • Bij restaurant het Raedthuys in Sint Maartsendijk staat de internationale keuken centraal. Er wordt uitsluitend met lekkere, verse en duurzame ingrediënten gewerkt. Heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten zijn hiervan het resultaat
 • Restaurant Het Raedthuys, Sint Maartensdijk: Bekijk 60 onpartijdige beoordelingen van Restaurant Het Raedthuys, gewaardeerd als 4 van 5 bij TripAdvisor en als nr. 1 van 3 restaurants in Sint Maartensdijk. </cf>
 • Book Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk on TripAdvisor: See 25 traveler reviews, 81 candid photos, and great deals for Hotel Het Raedthuys, ranked #2 of 2 B&Bs / inns in Sint Maartensdijk and rated 4 of 5 at TripAdvisor

Hotel Het Raedthuys - Hotel in Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk is a very quiet town. So if you want to escape from stress, city life, this is the place to be. Het Raedthuys Restaurant serves French. Restaurant Het Raedthuys, Sint Maartensdijk : consultez 60 avis sur Restaurant Het Raedthuys, noté 4 sur 5 sur TripAdvisor et classé #1 sur 3 restaurants à Sint Maartensdijk Dit intieme, luxe hotel is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Tholen in Sint Maartensdijk. Het Raedthuys heeft een bar met een open haard, een eigen fitnessruimte en gratis WiFi. Tegen een toeslag kunt u ook gebruikmaken van de eigen wellnessfaciliteiten, die bestaan uit een sauna, een solarium en een massagestoel

Sitemap Algemene Voorwaarden Markt 2, 4695CE Sint-Maartensdijk • Nederland • T +31 (0)166-662 626 • F +31 (0)166-662 240 E info@raedthuystholen.nl We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait Hotel Het Raedthuys. Markt 5 4695 CE Sint-Maartensdijk sturen naar contact@iens.nl of door contact op te nemen met het restaurant. Je kunt een klacht indienen.

Het Raedthuys in Sint Maartensdijk. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, foto's, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt Nestled on the island of Tholen, Sint Maartensdijk, Hotel Het Raedthuys offers luxury and style in a picturesque location with an abundance of water sports available at your fingertips

Restaurant Hotel Het Raedthuys - 4695 CE Sint-Maartensdijk

Het Raedthuys, gesitueerd in het voormalige gemeentehuis van Sint Maartensdijk, straalt een en al nostalgie uit. In het hele pand zijn er kunstschatten te bewonderen, met onder andere meubilair en schilderijen uit de zestiende en de zeventiende eeuw Het voormalige gemeentehuis Het Raedthuys in het Zeeuwse Sint Maartensdijk biedt in de... Jump to. Sections of this page. te du restaurant See More. August 4, 2018

Book a table at Hotel Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk. Find restaurant reviews, menu, prices, and hours of operation for Hotel Het Raedthuys on TheFork Reserve a table at Restaurant Het Raedthuys, Sint Maartensdijk on TripAdvisor: See 60 unbiased reviews of Restaurant Het Raedthuys, rated 4 of 5 on TripAdvisor and ranked #1 of 3 restaurants in Sint Maartensdijk Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Netherlands. 1.8K likes. Het voormalige gemeentehuis Het Raedthuys in het Zeeuwse Sint Maartensdijk biedt in de.. Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, The restaurant is over-priced and has a limited menu but that is the only fault I.

Restaurant Het Raedthuys, Sint Maartensdijk

 1. hotel. Hotel Het Raedthuys is gelegen in het stadscentrum van Sint-Maartensdijk in de gemeente Tholen. Het monumentale pand, waarin het hotel is gevestigd, dateert uit 1654 en heeft in het verleden dienst gedaan als gemeentehuis
 2. Alle restaurants in Sint Maartensdijk. Lekker uit eten in een restaurant in Sint Maartensdijk? Je vindt het op Eet.nu! Het Raedthuys
 3. Book Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk on TripAdvisor: See 25 traveller reviews, 81 candid photos, and great deals for Hotel Het Raedthuys, ranked #2 of 2 B&Bs / inns in Sint Maartensdijk and rated 4 of 5 at TripAdvisor

The latest Tweets from Het Raedthuys (@hetraedthuys). Het Raedthuys in het Zeeuwse Sint Maartensdijk biedt als hotel-restaurant een uitgelezen mogelijkheid om er eens lekker tussenuit te knijpen. Sint-Maartensdijk, Nederlan Restaurant Het Raedthuys, Sint Maartensdijk: 60 Bewertungen - bei TripAdvisor auf Platz 1 von 3 von 3 Sint Maartensdijk Restaurants; mit 4/5 von Reisenden bewertet. Restaurant Het Raedthuys, Sint Maartensdijk - Restaurant Bewertungen, Telefonnummer & Fotos - TripAdviso Restaurant in Sint-Maartensdijk / Romantisch restaurants in Sint-Maartensdijk Hotel Het Raedthuys

Het Raedthuys Het voormalige gemeentehuis Het Raedthuys in het Zeeuwse Sint Maartensdijk is in de hernieuwde manifestatie als viersterrenhotel en restaurant een uitgelezen mogelijkheid om te genieten Restaurant Hotel Het Raedthuys à Sint-Maartensdijk : Réservez gratuitement au restaurant Hotel Het Raedthuys, confirmation immédiate de votre réservation avec LaFourchette Hotel Het Raedthuys in Sint Maartensdijk on Hotels.com and earn Rewards nights. reviews for Hotel Het Raedthuys. enjoyed a true gourmet meal at the restaurant.

Het Raedthuys staat synoniem voor culinair genieten en stijlvol overnachten. De pittoreske smalstad Sint Maartensdijk is prima bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid. Zo kan men vlak naast Het Raedthuys gratis parkeren. Het voormalige gemeentehuis van Sint-Maartensdijk voorziet in 29 comfortabele hotelkamers en -appartementen Het Raedthuys Restaurant & Suites staat synoniem voor culinair genieten en stijlvol overnachten. Het pittoreske Sint Maartensdijk is prima bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid. Zo kan men vlak naast Het Raedthuys gratis parkeren Ontdek de prachtige provincie Zeeland vanuit het pittoreske plaatsje Sint Maartensdijk tijdens een verblijf in Het Raedthuys. Het viersterren hotel is gevestigd in een monumentaal gebouw, dat in het verleden als het gemeentehuis dienst deed Het Raedthuys in Sint Maartensdijk - Boek nu via Hotel Specials en profiteer van onze lage prijzen! Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Wij gebruiken cookies om jullie winkelervaring te verbeteren The 4-star Het Raedthuys Restaurant & Suites is situated a mere 4.5 km away from Sint-Pancratiuskerk. It offers a safety deposit box, an elevator and a car park on the premises

Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk - TripAdviso

All Restaurants in Sint Maartensdijk per kitchen with reviews and ratings of guests, photographs, menus, addresses, telephone numbers and opening hours Related Searches. het raedthuys restaurant & suites sint maartensdijk • het raedthuys restaurant & suites sint maartensdijk photos • het raedthuys restaurant & suites sint maartensdijk locatio 4 Sterren Hotel Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk, Tholen HRS-prijsgarantie Audited hotel evaluations free cancellation De kwaliteit van het restaurant. 8,3 Waar. Trips van Hotel Het Raedthuys in Sint Maartensdijk. Algemeen Dit hotel staat synoniem voor culinair genieten en stijlvol overnachten. Het pittoreske dorp Sint Maartensdijk is prima bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid Ab 58€ (7̶1̶€̶) bei TripAdvisor: Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk. 8 Bewertungen, 81 authentische Reisefotos und Top-Angebote für Hotel Het Raedthuys, bei TripAdvisor auf Platz #2 von 2 B&Bs / inns in Sint Maartensdijk und mit 4 aus 5 bewertet

Hotel het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Netherlands - Booking

Restaurant Het Raedthuys: Good food, slow service - See 59 traveller reviews, 6 candid photos, and great deals for Sint Maartensdijk, The Netherlands, at TripAdvisor 4 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Luxury Double Room, 1 Bedroom, Guest Room 5 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Standard Suite, Guest Room 6 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Basic Double Room, 1 Double Bed, Guest Roo From AU$102 per night on TripAdvisor: Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk. See 25 traveller reviews, 81 candid photos, and great deals for Hotel Het Raedthuys, ranked #2 of 2 B&Bs / inns in Sint Maartensdijk and rated 4 of 5 at TripAdvisor

Restaurant Het Raedthuys, Sint Maartensdijk - TripAdviso

Hotel Het Raedthuys im Stadtzentrum von Sint Maartensdijk in der Gemeinde Tholen ist in einem monumentalen Gebäude aus dem Jahr 1654 ansässig. Früher diente es als Rathaus. Das Hotel ist mit allen Annehmlichkeiten ausgestattet, z. B. schönen Zimmern, einem einzigartigen Restaurant, einer Sonnenterrasse, einem Parkplatz und freundlichem. Trips van Hotel Het Raedthuys in Sint Maartensdijk. Stijlvol overnachten De Superior Deluxe Rooms en de hotelappartementen die zijn gelegen in het jaren tachtiggedeelte van ons hotel, zijn modern en zeer ruim opgezet

Hotel het Raedthuys (Nederland Sint-Maartensdijk) - Booking

 1. Onze luxe groepsaccommodatie, ons groepshotel of noem het een groot en luxe vakantiehuis, ligt aan de knusse Markt van Sint Maartensdijk op het eiland Tholen in Zeeland. KOM! heeft 25 slaapplaatsen en 10 kamers met elk een eigen moderne badkamer
 2. Hotel Het Raedthuys offers 31 accommodations with DVD players and complimentary bottled water. Beds feature down comforters and premium bedding. Flat-screen televisions come with cable channels. Bathrooms include showers, complimentary toiletries, and hair dryers. This Sint Maartensdijk hotel provides complimentary wireless Internet access
 3. Restaurant pannenkoekenhuis Het Raedthuys in Sint Maartensdijk. Menukaarten, foto's, beoordelingen, openingstijden en meer.. Restaurants.nl, naar uw smaak
 4. hotel het raedthuys in sint-maartensdijk (nl) wij hebben een super goede ervaring gehad. Niets was teveel, vriendelijk, behulpzaam personeel zowel aan de balie als in het restaurant. heel lekker diner gehad
 5. Dining in Sint Maartensdijk, Zeeland Province: See 70 TripAdvisor traveller reviews of 3 Sint Maartensdijk restaurants and search by cuisine, price, location, and more
 6. Bar / restaurant (5) Overig (3) Luxe tweepersoonskamer, 1 slaapkamer - Uitgelichte afbeelding. Spabad binnen. 25 - Hotel Het Raedthuys, Sint-Maartensdijk.
 7. Het Raedthuys Restaurant & Suites - The 4-star Het Raedthuys Restaurant & Suites is situated a mere 4.5 km away from Sint-Pancratiuskerk

Dineren - Raedthuys Thole

 1. Restaurant 't Raedthuys 't Raedthuys (anno 1863) van Hans den Engelsen & Karina van der Kolk. Op een prachtige locatie in het hart van Duiven, onder de rook van Arnhem wordt historie gecombineerd met een moderne uitstraling
 2. 38 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Luksus-dobbeltværelse - 1 soveværelse, Badeværelse 39 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Lejlighed - 2 soveværelser, Bruser på badeværelset 40 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Hotelba
 3. Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk: Se reiseanmeldelser, 81 objektive bilder og gode tilbud for Hotel Het Raedthuys, rangert som nr. 2 av 2 B&B/vertshus i Sint Maartensdijk og vurdert til 4 av 5 på TripAdvisor
 4. Vous sortez à Sint Maartensdijk, La Province de Zeeland : lisez sur TripAdvisor 70 avis sur 3 restaurants à Sint Maartensdijk, recherchez par prix, quartier, etc
 5. Book Hotel Het Raedthuys in Sint Maartensdijk at discounted rates. We both had a nice message at the spa and enjoyed a true gourmet meal at the restaurant with.

Video: Restaurants in Sint-Maartensdijk - IEN

Hotel Het Raedthuys, Sint-Maartensdijk. 1,7 d. vind-ik-leuks. Het voormalige gemeentehuis Het Raedthuys in het Zeeuwse Sint Maartensdijk biedt in de.. Geachte gast, welkom op de website van Eterij & Tapperij 't Raedthuys Op Valentijnsdag 14 februari 2019 serveren we een heerlijk Valentijnsmenu. En natuurlijk kunt u kiezen uit de à la carte kaart. De 3 gangen keuzemenu en de 5 gangen proeverij zijn vanaf mrogen weer verkrijgbaar. Van harte welkom. Onze à la carte menukaart geheel vernieuwd Read more than 95 Expedia Verified Reviews for Hotel Het Raedthuys in Sint Maartensdijk. spa and enjoyed a true gourmet meal at the restaurant with very attentive. O hotel está a 15 minutos a pé de Nature preservation 'De Pluimpot'. A propriedade está situada a 1 km do centro da cidade de Sint-Maartensdijk. O aeroporto de Woensdrecht fica a 25 km de distância de Het Raedthuys Restaurant & Suites e demora cerca de 30 minutos de carro para chegar lá 4 Stars Hotel Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk, Tholen HRS price guarantee Audited hotel evaluations free cancellation. Hotel Het Raedthuys

Sint-Pancratiuskerk si trova a 4.5 km dalla struttura e Municipio è a 26 km. Het Raedthuys Restaurant & Suites si trova a 10 minuti a piedi dal centro di Sint-Maartensdijk. Si può facilmente raggiungere una stazione ferroviaria Het Raedthuys Restaurant & Suites - El Het Raedthuys Restaurant & Suites de 4 estrellas se encuentra a 6 km de Regional museum De Meestoof. Este hotel de 4 estrellas también ofrece depósito de equipajes y un ascensor Never has been so easy to find a restaurant anywhere and it's free Find restaurant anmeldelser, menu, pris og åbningstider for Hotel Het Raedthuys på TheFork. TheFork Sint-Maartensdijk

Video: Het Raedthuys in Sint Maartensdijk - Eet

Hollands restaurants in Sint-Maartensdijk 11 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. 1000 Yums is €20 korting bij een deelnemend restaurant. Hotel Het Raedthuys, Sint-Maartensdijk su TheFork. Leggi le recensioni degli utenti per Hotel Het Raedthuys, scopri il menu, i prezzi e prenota un tavolo online Get the best prices for Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk at Hotels.com. View photos of Hotel Het Raedthuys and read genuine guest reviews of Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk Skip to main content 24 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Leilighet, 2 soverom, Bespisning på rommet 25 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Enkelt dobbeltrom, 1 dobbeltseng, Bad 26 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Suite, boblebad, Vask på bade Het Raedthuys Restaurant & Suites酒店每间优雅的客房均设有休息区、带DVD播放机的平面有线电视和带浴缸及淋浴的现代化浴室。 Het Raedthuys..

46 - Hotel Het Raedthuys, Sint-Maartensdijk, Appartement, 2 chambres, Douche de la salle de bain restaurant cuisine locale d'excellente qualité et de bon rapport. 24 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Apartment, 2 Schlafzimmer, Essbereich im Zimmer 25 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Basic-Doppelzimmer, 1 Doppelbett, Badezimmer 26 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Suite, Whirlpool, Waschbecken im Ba Het Raedthuys Restaurant & Suites. Sint Maartensdijk Hotel. If you are looking for Sint Maartensdijk accommodation , SafariNow has a selection of Hotel,. Book Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk on TripAdvisor: See 25 traveller reviews, 81 candid photos, and great deals for Hotel Het Raedthuys, ranked #2 of 2 hotels in Sint Maartensdijk and rated 4 of 5 at TripAdvisor This intimate luxury hotel is situated in the former town hall of Tholen in St. Maartensdijk. Raedthuys includes a bar with fireplace an on-site gym and free Wi-Fi. Guests can also make use of the wellness facilities on site at a surcharge which include a sauna solarium and a massage chair

Het Raedthuys - Raedthuys Thole

Hotel Het Raedthuys i Sint-Maartensdijk - Läs omdömen om restaurangen och boka den gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse av din bokning Het Raedthuys is de ultieme trouwlocatie, gelegen in het centrum van het heerlijk rustige dorpje Sint-Maartensdijk. Het voormalig gemeentehuis uit 1628 straalt een en al rust en karakter uit en de sfeer uit vorige eeuwen is nog steeds te proeven This intimate luxury hotel is situated in the former town hall of Tholen in St. Maartensdijk. Raedthuys includes a bar with fireplace, an on-site gym and free Wi-Fi Bij Het Raedthuys in Sint Maartensdijk vindt u een sauna, stoomcabine, whirlpool, zonnebank, massagestoel, regendouches en een beautysalon. U heeft de keuze uit verschillende pakketten. Zo kunt u er voor kiezen om slechts enkele uurtjes gebruik te maken van de saunavoorzieningen of een volle dag te genieten Hotels in Netherlands - Hotels in Sint Maartensdijk - Hotel het Raedthuys. This intimate luxury hotel is situated in the former town hall of Tholen in St. Maartensdijk. Raedthuys includes a bar with fireplace, an on-site gym and free Wi-Fi

Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk - tripadvisor

Find restaurant reviews, menu, pricing, hours from top places to eat in Sint-Maartensdijk. TheFork. Hotel Het Raedthuys. La Fourchette SAS and the restaurant. Het plaatsje Sint Maartensdijk heb je vlug gezien. Gereisd met partner in mei 2017. Hotel Het Raedthuys scoort een 8,2 uit 10, op basis van 92 reviews. Lees meer 35 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Basic Double Room, 1 Double Bed, Guest Room 36 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Apartment, 2 Bedrooms, Guest Room 37 - Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, Luxury Double Room, 1 Bedroom, Living Roo

Nearby Sint Maartensdijk Hotels Hotel Het Raedthuys Fletcher Hotel-Restaurant Middelbur Restaurant Zilt & Zoet. Een restaurant waar passie met u gedeeld wordt. Zilt en Zoet is een restaurant dat bestaat sinds november 2005 en is gelegen aan de Dorpsweg in Maartensdijk, een mooi authentiek lintdorp tussen Hilversum en Utrecht in een bosrijke omgeving

Een overzicht van alle restaurants en andere eetgelegenheden in Sint-Maartensdijk. 8,74. Het Raedthuys Markt 3, Sint-Maartensdijk. Restaurant nieuwsMeer.. Het voormalige gemeentehuis van Sint-Maartensdijk voorziet in 29 comfortabele hotelkamers en -appartementen. Alle kamers in het gedeelte van Het Raedthuys uit 1628, beschikken over een authentiek ontwerp en hebben elk een Koninklijke naam, geheel in de geest van de vorstelijke entourage Hotel Het Raedthuys: Not worth 4 Stars, low value for money - See 127 traveller reviews, 81 candid photos, and great deals for Hotel Het Raedthuys at TripAdvisor. Not worth 4 Stars, low value for money - Review of Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk, The Netherlands - TripAdviso Over Het Raedthuys. Het Raedthuys, vernoemd naar het gemeentehuis van het dorp dat in vroegere tijden tegenover de huidige locatie van het restaurant lag, biedt al sinds 2014 een authentieke Nederlandse bistro-ervaring in een gezellige, huiselijke sfeer aan Search for Hotel Het Raedthuys discounts in Sint Maartensdijk with KAYAK. Search for the cheapest hotel deal for Hotel Het Raedthuys in Sint Maartensdijk. KAYAK searches hundreds of travel sites to help you find and book the hotel deal at Hotel Het Raedthuys that suits you best. Latest prices for hotel starting at $80 per night (Save up to 25%)

Hotel Het Raedthuys - Home Faceboo

Het Raedthuys Restaurant French Restaurant. Markt 2 Sint Maartensdijk, Zeeland . Foursquare. Foursquare. Markt 2Sint Maartensdijk, Zeeland Social Foursquare HET RAEDTHUYS In het voormalig gemeentehuis van Tholen in het pittoreske dorp Sint Maartensdijk is een intieme, luxe hotel gevestigd. Het Raedthuys heeft een restaurant met een bar. In het hele hotel is gratis WiFi Deze video gaat over het Raedthuys Restaurant & Suites Sint Maartensdijk Hotel Het Raedthuys staat synoniem voor culinair genieten en stijlvol overnachten in een rustige omgeving. Bekijk leuke hotspots in de buurt en boek nu

Het voormalige gemeentehuis Het Raedthuys in het Zeeuwse Sint Maartensdijk is in de hernieuwde manifestatie als viersterrenhotel en restaurant een uitgelezen mogelijkheid om te genieten! Het monumentale pand, de ligging aan de markt in het pittoreske dorpscentrum, de Oosterschelde en het rustieke Zeeuwse boerenland op loopafstand geven het. Hotel Het Raedthuys: Décevant - consultez 128 avis de voyageurs, 81 photos, les meilleures offres et comparez les prix pour Hotel Het Raedthuys sur TripAdvisor. Décevant - Avis de voyageurs sur Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk - TripAdviso Hotelbewertungen, Lageplan und Fotos finden Sie bei Hotels.com fürs Hotel Het Raedthuys, Sint Maartensdijk. Jetzt preisgünstig online buchen und sparen De beste restaurants in Sint-Maartensdijk Hotel Het Raedthuys. La Fourchette SAS en het restaurant zijn gegevensbeheerders en verwerken persoonsgegevens met. Hotel KOM!, Sint Maartensdijk: See 7 traveller reviews, 44 candid photos, and great deals for Hotel KOM!, ranked #1 of 2 B&Bs / inns in Sint Maartensdijk and rated 4.5 of 5 at TripAdvisor

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *