Vaart erin houden engels

Europa moet de vaart erin houden en zich in deze eenentwintigste eeuw van globalisering concentreren op onze relatieve voordelen. Europe must keep pace , focusing on our comparative advantages in this 21st century of globalisation Vertalingen in context van de vaart erin te houden in Nederlands-Engels van Reverso Context: Dat is cruciaal om de vaart erin te houden Dutch Het is essentieel dat de routekaart onmiddellijk wordt uitgevoerd, wil men de vaart erin houden om een vredesakkoord in de regio te sluiten

Uitgebreide vertaling voor vaart erin houden (Nederlands) in het Engels. vaart erin houden: (*Woord en zin splitter gebruikt) vaart:. 0; Vertaling API; Over MyMemory; Inloggen. Het is weer aan de Europese Unie om leiderschap te tonen en de vaart erin te houden. English It falls again to the European Union to show leadership and to keep up the momentum

Ik dring erop aan dat de EU alles in het werk stelt om de positieve lijn vast te houden en internationaal het belang van vrouwen voor ogen houdt Woordenboek Nederlands-Engels in aanbouw. vaart zelfstandig naamwoord Het is voor de EU van strategisch belang om de vaart in dit proces te houden,. Vaart erin houden We hebben 4 cryptogrammen gevonden. 6 letters (1 x) KNOPEN - Ze sluiten een kledingsegment om de vaart erin te houden: 7 letters (1 x

vaart erin houden - Vertaling naar Engels - voorbeelden

 • Translation for 'vaart erin te houden' in the free Dutch-English dictionary and many other English translations
 • vaart achter iets zetten (=iets snel (doen) uitvoeren) varen waar de grote mast vaart (=klakkeloos de baas volgen) wie appelen vaart, die appelen eet
 • Stuurrooster boegschroef Boegschroeven die de vaart erin houden. De stuurrooster boegschroef is standaard leverbaar van 100 tot 1000 pk en schroefdiameters variërend van 580 tot 1600 mm Het stuurrooster is tegen vastlopen beveiligd en 360º hydraulisch bestuurbaar bij volle belasting
 • Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'vaart', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken
 • vaart vertaling in het woordenboek Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis. landen is ervoor te zorgen dat zij de vaart erin houden als het gaat.

Korte woordjes om de vaart erin te houden. Auteur: maar wel drie keer zoveel als de variatie verklaard aan de hand van frequentie. In het Engels komen woorden als. Steeds efficiënter werken. De vaart erin houden. Zorgen dat klanten nergens onnodig tijd of geld verliezen. Daar streven we constant naar bij Sipma. Om dit streven kracht bij te zetten, hebben we onlangs vier nieuwe opleggers van Krone aangeschaft. En die worden meteen goed gebruikt Om de vaart erin te houden en om de voorwaarden te scheppen om het GLB verder te vereenvoudigen, staan voor de komende jaren de volgende punten en projecten op het programma. eur-lex.europa.eu We are righ t t o keep the momentum going

nl De Raad zal vaart maken met de omzetting van de andere sancties in Resolutie 2375 van de VN-Veiligheidsraad. Consilium EU en The Council will work on the swift transposition of the other sanctions included in UN Security Council resolution 2375 vaart 1> snelheid. VAART MAKEN: ten opzichte van de wal vooruit komen of harder gaan varen. VAART DOOR HET WATER MAKEN/LOPEN: ten opzichte van het water, vooruitkomen Boegschroeven die de vaart erin houden. De Gerlien van Tiem in Druten geniet naam als kwaliteitswerf en heeft daarnaast een klinkende reputatie als producent van betrouwbare boegschroefinstallaties. Sinds 1985 vormen de boegschroeven van De Gerlien het stuwende hart in het voorschip van coasters en binnenvaartschepen Ik heb mijn bureau 'de Vaart erin' genoemd. Want: Ik reageer snel bij vragen om advies, ben goed bereikbaar en ook na het afleveren van de website een jaar lang gratis beschikbaar voor hulp en aanpassingen op het ontwerp

Samenwerken deel 3: Hou de vaart erin. Deze serie helpt je bij het organiseren, het samenstellen van je redactieteam en het samenwerken met je redacteuren. De artikelen bevatten handige tips en stappen waar je gebruik van kunt maken om het beste uit je redactieteam te halen en samen een geweldig tijdschrift te maken U wilt de vaart erin houden en uw organisatie slagvaardiger maken. Daarom legt Cross 2 de brug tussen organisatieprocessen en ICT-processen. Wij verbinden mensen, processen en organisaties. Efficiënt, flexibel en klaar voor de toekomst

de vaart erin te houden - Vertaling naar Engels - voorbeelden

 1. Proverbs and Sayings. Net zoals het Nederlands, kent het Engels ook spreekwoorden en gezegden. Sommigen zijn letterlijk te vertalen, anderen moeten geheel anders vertaald worden en dan is er ook nog een deel waarvoor geen vertaling is
 2. Add tags for De vaart erin houden! : een methode voor het bepalen van de maatschappelijke betekenis van regionale ontsluitingsvaarwegen. Be the first
 3. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'behouden', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken
 4. Zo houden we de vaart erin. Tegelijkertijd blijven we continu in overleg met alle betrokken partijen zoals de overheid, de kopers, de architect en de bouwers: iedereen krijgt ruimte en elke inbreng telt

de vaart erin houden - English translation - bab

 1. de vaart erin houden. zorgen dat alles vlot blijft verlopen. hoge ogen gooien. iedereen verbazen. er als zoete kook ingaan. het publiek lust het wel. zich uit de naad.
 2. de vaart erin houden. Similar translations Similar translations for to keep momentum in Dutch. keep noun. Context sentences for to keep momentum in Dutch
 3. Hou de vaart erin 23/02/2017 . Lezen Welke praktische dingen kunnen we doen om de vaart erin te houden en vol te houden? Houd nooit op met het najagen van Jezus
 4. Mijn iris inloggen Dit Michael Kors De vaart erin beringe turner gebroken been door voetbalclub website paul prijt eindhoven hollywood heights season 2 rate a website. Gele mx vlag Sluiten Zelf downloaden kan ook via de website www Josephberinge. Nl en facebook www Facebook. Com. Om de vaart erin te houden is het belangrijk dat we
 5. Over de vaart erin houden gesproken, ik kon vandaag weer 100 euro pakken op mijn aandelen. Overboeking is alweer gedaan. Gepost door geldover o

Daarmee wil de NCG de vaart erin houden, nu zijn nieuwe meerjarenprogramma (MJP) forse vertraging heeft opgelopen door het aantreden van een nieuw kabinet Enerzijds ben ik nu zelf de opdrachtgever die behoefte heeft aan flexibele inhuur, en anderzijds ben ik de leverancier die onze klanten voorziet van advies en helpt door het leveren van de juiste resources. Bel dus gerust met Raet Interim Services als u net als ons de vaart erin wilt houden of vaart wilt maken Ondertussen wil hij de vaart erin houden. Verder in het nieuws. PREMIUM. 5 vragen Herbert uit Hengelo doet mee aan de verkiezing, maar wil discussie over opheffing waterschap Om de vaart erin te houden, bieden fast fashion-bedrijven om de paar weken een nieuwe collectie aan. Influencers, vaak tieners, bombarderen YouTube ondertussen met goed bekeken video's, waarin ze hun laatste - spotgoedkope - aankopen bij de H&M of Primark laten zien

de vaart erin houden. das Tempo halten. de vaart op Spanje. die Schifffahrt nach Spanien. ergens vaart achter zetten fig inf. Druck hinter etw akk machen. zijn vaart. Bevat ca. 20.000 Nederlandse spreekwoorden, gezegden en citaten inclusief betekenis en equivalenten in het Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Turks, Surinaams, Papiaments en Fries. Wij maken gebruik van cookies Exports, for example, should increase thanks to the strengthening of the dollar and brisk international demand VAART ERIN MOETEN HOUDEN. TEKST: Eric le Gras FOTO'S: Sabine Joosten/HH E ddy Zwier en Martijn de Kievit zijn namens TNO betrokken bij een Samen werkingsalliantie met ProRail. Beide organisaties gaan daarin innovaties en onortho doxe ideeën ontwikkelen voor vraagstukken die met bestaande technologie en kennis moeilijk zijn op te lossen

Vaart erin houden: vertaling Nederlands - Engels

 1. Het valt niet mee met de tarweoogst. Brabantse en Zeeuwse akkerbouwers hebben vanwege het wisselende weer moeite de vaart erin te houden
 2. Met van dat hele zware materiaal houden ze de vaart erin (8) B.T.N..N. Plaats van de puzzel: (rampen (engels)). Om die over te komen moeten ze wel vaart make
 3. De vaart erin houden, snel schakelen en eventuele vragen diezelfde dag beantwoord hebben. Dat geeft energie! Niek Probst, accountmanager. Mail ons
 4. De 'vaart' wordt erin gehouden, ook voor Alkmaarders die nog nooit hun stad vanaf de grachten en vanaf het kanaal zagen hun koppie erbij te houden en op tijd.

Video: Vaart erin houden - Nederlands - Engels Vertaling en Voorbeelde

Vaart erin houden in English with contextual example

Behouden vaart is een wens voor een voorspoedige vaart. Toch is de oorspronkelijke betekenis anders. Behouden is de overgehouden snelheid van het schip na aftrek van stroomsnelheid, tegenwind e.d. Behoud wil dan ook zeggen: werkelijk afgelegde afstand Engels-Nederlands woordenboek Nederlandse vertaling van het Engelse woord ride. Nederlands/Engels. Engels → Nederlands. Nederlands → Engels Engels. Wij houden de vaart erin met een lekker bakkie! Heeft u de koffietruck zien staan in Amsterdam? Gister was het hijsmoment voor Het Scheepvaartmuseum om valbeveiliging te plaatsten, een prachtig project! En om zo weinig mogelijk overlast te bezorgen aan de voorbijgangers hebben we een lekker bakkie koffie geregeld Engels broodje (1) Erin (4) Erin lopen (1) Erin opgesloten (1) Erin slagen (1) Erin vliegen (1) Fijn broodje (3) Frans broodje (1) Gekruid broodje (1) Gezond broodje (1) Halfrond broodje (1) Halvemaanvormig broodje (1) Hard gebakken broodje (2) Het tempo erin houden (1) Houdt de vaart erin (3) In olie gebakken broodje (1) Italiaans broodje (1. Erin opgesloten (1) Erin slagen (1) Erin vliegen (1) Gemiddelde vaart (1) Grootste vaart (1) Grote vaart (1) Het houdt maar niet op (2) Het tempo erin houden (1) Hoogst bereikbare vaart (1) Hoogst haalbare vaart (1) Houdt de baan schoon (1) Houdt niets in (1) Houdt van een kleur (1) Iemand die bijen houdt (1) Iemand die schapen houdt (1) In.

to keep momentum - Nederlandse vertaling - bab

 1. Met een positieve, pro-actieve houding weet ik mensen te motiveren en de vaart erin te houden om zo de betreffende werkzaamheden tijdig af te ronden. Bianca van de Craats' Articles & Activity.
 2. Nederlands - Engels vertaling van 'peilstok' Vertaling van peilstok. Nederland
 3. De vaart erin houden Bestuurlijke nota goederenvervoer over water Deventer, januari 2017 . 4 n Voorwoor
 4. mogelijk vaart laat lopen. Over dezelfde boeg, dat men niet van koers verandert. Een schot voor de boeg geven
 5. GROEP 5 en 6 houden de vaart erin!ER VALT VEEL TE VERTELLEN ! We hebben weer van alles ondernomen in de afgelopen periode.Zolang het weer mooi bleef, zijn we vaak naar buiten gegaan om onderzoek te verrichten naar enkele nog bloeiende wilde planten; het Madeliefje, de Weegbree en het Duizendblad
 6. We hebben geprobeerd een brede greep te doen uit de enorme collectie die beschikbaar is. Sommigen zullen dus heel bekend voorkomen, anderen misschien totaal niet. Om een beetje vaart erin te houden, hebben we soms een aantal woorden bijeen geclusterd, zoals bijvoorbeeld onder nummer tien, waar we nu mee beginnen

Berichten over de vaart erin houden geschreven door Aron Beekman (Verg)eten. Het nieuwe koken als historische culinaire bende met een knipoog naar het verleden In this conversation. Verified account Protected Tweets @; Suggested user Home / Den Haag, Nieuws / Alders trekt zelf de knip om vaart erin te houden in afwachting van Den Haag. Previous Next

We willen de vaart erin houden, zegt wethouder Roel Koster. Onlangs heeft burgemeester Annelies van der Kolk haar krabbel gezet onder de samenwerking. HMO kan daardoor starten met een plan Checklist met 7 punten om de vaart erin te houden.De kunst is om de druk op de ketel te houden. Zeven aandachtspunten voor projectmanagers Meer woorden die rijmen op de vaart erin houden i Onderstaande woorden rijmen ook op de vaart erin houden , maar minder goed dan de vetgedrukte woorden bovenaan. Kijk vooral ook onder aan de lijst voor meer rijm op de vaart erin houden : daar staat meestal een aantal uitdrukkingen en die kunnen een gedicht, lied of vers een onverwacht, speels. * De Stichting wil 'de vaart erin houden'. Maar mocht de aanleg van het Vinkeveense Veer op 1 januari 2018 nog niet gestart zijn, dan ontvangt u van ons uw volledige bedrag retour. Nieuw

Uitgebreide vertaling voor in de gaten houden (Nederlands) in het Engels in de gaten houden: in de gaten houden werkwoord (houd in de gaten, houdt in de gaten, hield in de gaten, hielden in de gaten, in de gaten gehouden Het Engels begon weer een rol te spelen als cultuurtaal. Op het platteland verdween de lijfeigenschap. Omdat Hendrik III minderjarig was, werd het land bestuurd door regenten. De regenten namen zich voor om te heersen volgens de Magna Carta, die door hen werd bevestigd Zijlstra houdt de vaart erin dinsdag 29 januari 2008. FC Groningen wordt leeggekocht. Wat nu ? Wil je als subtopper substantieel stand houden en tot de top.

vaart - Engelse vertaling - Linguee woordenboe

Ons thema is Wij houden de vaart erin, en dat maken we graag waar. Dat doen we letterlijk met onze drie moderne bunkerboten, maar ook met onze ruime en gezellige winkel die een breder assortiment heeft dan menig bunkerschip We zijn initiatiefrijk en houden de vaart erin. Vertaler Engels. LinkedIn. Bondt Communicatie B.V. Haagsemarkt 25 4813 BB Breda 076 532 1270. Voeg ons toe op. Wij helpen je graag bij het schrijven en afronden van je scriptie. Wij bieden structuur en denken met je mee. Wij beantwoorden jouw vragen zodat jij niet hoeft te piekeren en de vaart erin kunt houden

Kruidvat Vaart Zz 54B, Nieuw Amsterdam, Nederland. Hoe drukker het werk is, hoe leuker jij het vindt! Dankzij jou ziet onze Kruidvatwinkel er tiptop uit. In een leuk en gezellig team zorg jij ervoor dat de voorraad in jouw winkel snel en netjes aangevuld is, zodat de klant altijd zijn of haar product vindt Tusk wil op EU-top de vaart erin houden. Actueel. beeld ANP. 19 oktober 2017, 05:06. Twitter Facebook. ANP Vaart erin houden bij MFG Biddinghuizen, woningbouw Swifterbant en Hanzekwartier Redactie: M.H. dinsdag 31 oktober 2017 08:30 DRONTEN - B en W van Dronten bestaat na het opstappen van de twee CDA-wethouders uit slechts drie leden Varen en zeilen uit elkaar houden in het Engels en in het Spaans. Discussion in 'Nederlands (Dutch)' started by eno2, Aug 9, De boot vaart : El barco navega. Cv de Vaortse Kloekers 2014, naar lang een bouwplek te hebben gezocht toch de ruimte gekregen om te bouwen op de vaart. Toepasselijk thema werd: We hebbe Ruimte (op) de Vaort! Goed voor een eerste.

Parc Sandur in Emmen heeft de vaart erin 9 september 2017 9 september 2017 nieuw kunstwerk op de Kop van Vaart Vleermuizen houden sloop gebouwen centrum Gieten tegen; maandenlange. U houdt goed de vaart erin! Houdt u meer van thee of van koffie? Houdt u rekening met een wachttijd. Houdt u uw pasje bij de hand. Houdt u de boel in de gaten? Voor en na de persoonlijke voornaamwoorden hij/zij/het/men (derde persoon): Hij houdt het meest van hockey. Zij houdt voet bij stuk. Zie je dat kindje? Het houdt zijn knuffel stevig vast Tusk wil op EU-top de vaart erin houden. 19 okt. 2017 in BUITENLAND. EU-leiders houden zich gedeisd over migratie. 29 jun. Binnenland. EU-landen krijgen rekening voor Turkijedeal Resultaten (Engels) 1: de moed erin houden. Wordt vertaald, even geduld aub.. Resultaten (Engels) 2: keep their spirits up. Wordt vertaald, even geduld aub. ICO en Itec houden de vaart erin Geschreven op 22 september 2017. Gepost in Nieuws

afvoeren = to can. De Nederlands te Engels online woordenboek. Spelling en grammatica controleren. Nederlands-Engels vertalingen. Over 100,000 Engels Wij moeten voor het Erika II-pakket de vaart erin houden. Showing page 1. Found 3 sentences matching phrase excite pity.Found in 3 ms. Translation memories are. Kizi Kart Racing is een spannend spelletje waarin je je moet handhaven op een wilde racebaan. Vier tegenstanders proberen je voorbij te rijden om al het goud te pakken, en ook alle andere beloningen die je onderweg tegenkomt. Probeer de vaart erin te houden terwijl je heen en weer slingert om de drempels en andere hindernissen te ontwijken Eerste Engels-Nederlandse Oorlog (1652-1654) maar Willem III was erin geslaagd om de voor Nederland zo gevaarlijke Frans-Britse alliantie te verbreken. Super handig,ik moest een boekbespreking houden in het Engels en de leraar zei dat ik goede grammatica had gebruikt.(ik heb de zinnen gewoon in het NL hier in getypt en kreeg de goede woord volgorde ook weer terug) super handig

Cryptogrammen Vaart erin houden - mijnwoordenboek

MKB Ondernemers Congres. Ervoor zorgen dat ondernemers en ondernemende organisaties de vaart erin kunnen houden. Dat is onze focus. Mede daarom zijn wij partner van het MKB Ondernemers Congres op donderdag 27 oktober in de Jaarbeurs Utrecht Een klik op VAART!Werk, één van de tien rubrieken, laat meteen een pagina zien met functies en aantallen advertenties. Een klik op 'Alle advertenties' levert een overzicht op van advertenties in verkorte weergave. De laatste staat altijd bovenaan, en om de snelheid (ook voor GSM en GPRS) erin te houden staan er nooit meer dan 10 op een pagina

vaart erin te houden - English translation - bab

het zal zo n vaart niet lopen (=het zal wel meevallen) een poets bakken (=erin laten lopen - voor de gek houden) de sokken erin zetten (=hard weglopen Hallo Welt. Online dictionary Products & Shop Dictionary Text Translation Vocabulary traine GROEP 5 en 6 houden de vaart erin! - obs De Luyster. obsdeluyster.nl. View Slimme en snelle innovaties en technologieën. Zodat jij voorop kunt lopen en de vaart erin kunt houden! Meer weten? Kijk in het ING Lab:. Vraag of een vriend of andere creator aan je live stream wil meewerken om de vaart erin te houden. De tweede presentator kan met de kijkers communiceren en chats lezen (al of niet in beeld). Vraag hulp. Nodig iemand uit om de chats te beheren en ongepaste berichten te verwijderen. Vraag of iemand je 'producer' wil zijn

Seoul wil vaart erin houden; Noord-Korea zou gesprek top willen hervatten SEOUL/PEKING, 12 JULI. Noord-Korea heeft voorgesteld de voorbereidende gesprekken voor de top-ontmoeting met het buurland. Reisverslag De vaart erin...naar het Verenigd Koninkrijk . Toon op kaart. 18 mei 2016 Mijn i pad heb ik bij mij op mijn dagboek een keer digitaal bij te houden.

vaart Nederlands spreekwoordenboe

Nederlands-Engels woordenboek Engelse vertaling van het Nederlandse woord moed. Engels/Nederlands. Nederlands → Engels Tusk wil op EU-top de vaart erin houden. ANP. 19-10-2017 ANP Buitenland. ANP. 19-10-2017 ANP Buitenland. Tusk. beeld AFP. Tusk. beeld AF Zij leveren kwaliteit tot in detail, reageren flexibel op veranderingen, blijven alert, houden de vaart erin, kortom: maken uw verwachtingen waar. Dat geldt niet alleen voor onze eigen mensen. Integendeel

Stuurrooster boegschroef - De Gerlien van Tiem b

samengewerkt. En we zijn erin geslaagd de krimpproblematiek breed onder de aandacht te brengen, ook in Den Haag. Maar nu is het tijd dat we al die plannen ook gaan uitvoeren. We moeten de vaart erin houden. De afgelopen jaren zijn in diverse regio's plannen gemaakt om de krimp het hoofd te bieden Om de vaart erin te houden, hanteert Koster een strak dagritme. Hij staat om zes uur op en zit vijf kwartier later op het zadel. Half tien is het tijd voor koffie en koek

Synoniemen van vaart; ander woord voor vaart - synoniemen

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's. Of zet de vaart erin en kijk naar de golven die langs de boeg flitsen. HISTORIE 'Het onbeschrijflijke gevoel van een kalm meer bij zonsondergang, de succesvolle visdag waarbij je het ene exemplaar na de andere vangt, of ergens aanleggen en een stoere BBQ regelen voor vrienden Vijf tips om insectenpopulaties zo veel mogelijk in stand te houden. None. Vrijdag 25 januari: Een visser in de Indiase deelstaat Kashmir vaart uit na een nacht van sneeuwval Als voorman en contactpersoon van de Nederlanders fungeerde Jan Silvius, bijgenaamd Hollandse Jan, die Engels had geleerd op de wilde vaart

Berichten over spinazie geschreven door Aron Beekman. Het nieuwe koken als historische culinaire bende met een knipoog naar het verlede heb een behouden vaart Vertaling. Wordt vertaald, even geduld aub. Vertaling gaping van Nederlands naar Engels. - gemurmeld - klaagzang - gevangen houden - vooruitzien - iemand die een voorstel doet - vaart . Reinier Korth. Nadat de larven zijn uitgekomen eten ze de rups levend en van binnenuit op. Ongeveer 1 tot 5 procent slaagt erin het volwassen stadium te bereiken, wat is vlinder in het engels. De pop wordt niet meteen een vlinder, zoals soorten uit het geslacht Gillmeria waarbij verschillende kleuren van de pootsegmenten per soort verschillen, tonvormig of. En geen Raf meer bijdehand heeft om de vaart erin te houden? Dan moet ie helaas van zijn (linkse) hobby een beroep maken en zijn onbevangenheid inleveren. Maar vooralsnog genieten wij met volle teugen van dit volbloed voetballend veulen

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *